O meni

Miroslav Zuha rodjen je 1959 godine u Beloj Crkvi.
Odrastao u ovom gradu i osnovnu školu završava u tom gradu. Elektrotehničku školu „Nikola Tesla“ završio je u Vršcu.
Otac dva, sada odrasla sina. U životu se bavio krativnim poslovima kao samostalani predu- zetnik. Jedan deo života živeo je u Kruševcu, Beču, Nemačkoj, proputovao je deo Evrope.

Od 2000. godine samostalni preduzetnik. U svet Aikidoa i borilačkog sporta ulazi u svojoj 50 godini, a od 2012. godine ulazi u priču mrež- nog marketinga i edukacije. Ulaže u svoje obrazovanje i lični razvoj. Pročitao je mnogo knjiga i vlasnik je bogate zbirke knjiga. Bavi se coachingom, uspešno radi sa klijentima i svojim znanjem ih motiviše i vodi do cilja.

Završio je mnoge edukacije, jedna od njih je Master Mind na Akade- miji kod Zorana Vignjevića, predstavnik i predavać programa Moć Podsvesti. Manadžer je Mrežnog Marketinga i zastupnik nekoliko kompanija. Za sobom ima nekoliko desetina seminara sa raznim mentorima i ljudima iz poslovnog i edukativnog sveta. Pohađa edukacione kurseve iz oblasti poslovnih veština, komunikacije i ličnog razvoja. Svoje predstavljanje vrši i putem video snimaka na društvenim mrežama a sve u cilju dostupnosti i iskazivanju stečenog znanja.

U proleće 2017-te godine ulazi u svet poezije i pesnika.
Kreće sa recitovanjem, snimanjem i obradom pesama raznih pozna- tih autora i pesnika.

2017 je izdao knjigu One i Ja.

2018 je izdao zbirku pesama Muza.

2019 je izdao knjigu Pravo lice jedne FB ljubavi / Bible of Life

Polako piše novo delo a uporedo snima i recituje/govori pesme raznih autora, piše tekstove o muško ženskim odnosima. Pesme piše tek kada mu naiđe inspiracija ili se pojavi po neka muza kao inspiracija.