Објављено

Pravo lice jedne FB ljubavi / Uskoro

Pravo lice jedne FB ljubavi

 

„PRAVO LICE JEDNE LJUBAVI“

 

Ovu knjigu počeo sam da pišem polovinom jula meseca. Tada nisam bio siguran o čemu bi moglo biti reč, a da već ne postoji. Prošle godine i jeseni sam često spominjao da ta naša veza, veza dve osobe, upoznavanje, dešavanje, na koji naćin i da ta ljubav ne sme biti zaboravljena. Pazite na svoje misli jer “kakve su vam misli, takav vam je život” i onda vam se to i ostvaruje. Kockice se same slože i sve ima svoje razloge, vreme i mesto. Sve što se dešavalo i dobro i loše je imalo svoju svrhu, jer da nije, ne bi ni bilo sada ove knjige.

 

Ovo nije samo ljubavna priča, odnos dve osobe nego ono što sam ja i ko sam JA: Ovde će se nalaziti ono što sam govorio pre godinu, dve, juče, danas i što ću govoriti sutra kada nekoga upoznam. JA sam ja ovde, a ONA nema imena. Naravno da postoji.

 

U ovoj priči nije baš sve u minut, ali postoji vreme ko je, kada i šta rekao, napisao, mislio… Izneta je komunikacija modernog doba – prepiska sa Facebook Messengera.

 

Pričam često o životu, dnevnim dešavanjima, o knjigama, edukaciji, motivaciji… O tome šta je potrebno čitati, gde šta pretražiti. Ima dobrih postova, a pravo lice jedne ljubavi će se polako otkrivati. Ko, zašto i koga voli, ko je iskren, a ko nije… Ko je kakva osoba i kakva je ovo ljubavna ili ne-ljubavna priča. Ako ste gledali ili čitali “50 nijansi sive”, budite sigurni da će ovde biti i drugih boja, a seksa i vodjenja ljubavi do samih detalja.

 

Miroslav Zuha

Uskoro će biti i u štampanom izdanju. Sve je spremno. Mnogo truda i rada je uloženo u nju. Nadam se da ćete uživati i da će životne mudrosti raznih autora i mojih koje se nalaze ovde u knjizi uticati na promenu u vašim, vašem životu.

Ako samo samo jednoj osobi budem promenio život sve ovo je imalo smisla. Hvala svima koji budu je kupili, izdvojili vreme za nju i sebe. Miroslav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *