Објављено

Pravo lice jedne ljubavi / Univerzum

Pravo lice jedne ljubavi / Univerzum

 

 

Univerzum nas je spojio

ONA: Želim te za sebe, da pričamo.Mučiš me opet. Taj Univerzum moram da kontaktiram.. Slatko da živim, to je super. JA: Taj Univerzum ti je mene poslao. Tebe meni? Zar nije pitao sam. ONA: Zar nije mene u tebi. JA: Spojio nas je oboje napisao sam. ONA: Dje nas nađe!? Hahhhaaaa nasmejao sam se. Oduševila me je naša prijateljica. Takav sam kompliment dobio.ONA: Za? Neka ti sama kaže, kada budete pričali. Pitaj je šta si rekla Miroslavu. Šta je on? ONA: Kaži, ne mogu da čekam. Šta? JA: Čekanje ima svoju draž. ONA: Filozof. Stvarno? JA: Njega je napravila jedna muza. I? može i proza. ( još uvek tražim da mi nešto napiše).

 

Pijanista.

Želim da osetim tvoj dodir, da tvoje ruke osete mene. Ne sexualno. JA: Tvoje usne. lice,da svuda svaki delić i miris dušo i miris, ukus. ONA: Osećaji… To ne može svako. Ureko si me. JA: zagrljaj da se bez vazduha ostane. Da, naravno odgovorila je. Slatko sam te urekao. Da, znaš me, kao da si ti violinista, a ja violina. JA: Ili pijanista koji po tvojim dirkama svira. Ima jedna pesma koju sam te u njoj opisao, gde ja po tebi sviram. Da, sviraš po meni! Šta ću kada volem taj tvoj pupak. ONA: Nije fer. Volem  Volem J to stomače JA: Jer se tvoja energija tu nalazi. Uhhh da tu je i sada napisala je. JA: To vibrira kao strune na toj violini i u svoj toj milini i toploti tela samo mene bi htela. J Eto nije bilo u prozi. Vide li ostali tvoj osmeh na licu sada. Znaju da pišeš, to se ne može sakriti. ONA: Ne, mrak je. Nema nikog pored mene. Al ima osmeha, onaj zavodljiv!? Ima…..Odgovorila je. JA: Pože- ljan. Taj valjda napisala je. JA: Lepo, jer je kod mene takav. ONA: Divno. JA:Ko da si namerno stavila baš ovu sliku na profil. ONA:Bat mi je na 17% Ok, si blizu pitao sam. Možda brzo prekine dodala je. 45 min. još. JA: Puni se od tebe i energije.? J ONA:Teško! JA:Hoćeš da je napunim pitao sam. Bateriju teško al tebe mogu. ONA: Uhhhhh mnogo hhhh. Vidim da je mnogo H. ONA: Jaka doza. JA: Pune su mi grudi i srce, vruče je, gori. ONA: Šta me to vuče ka tebi.? Šta mene ka tebi. ONA: Trepe -rim i ja. Neverovatno čudim se i ja. : Šta? Pitala je. JA: Kako me nešto vuče ka tebi. Gore mi grudi. Uhhh čudna neka sila. ONA: A meni stomak i grudi. Kažem ti ja. JA: Uhhh šta to ima u tebi? ONA: Ne znam…napisala je. JA:Nisam mogao da te izbijem iz glave sinoć, noćas, danas.ONA: A preksinoć? Ma stalno odgovorio sam. ONA: Šalim se.! JA: Kako si mi ušla u krvotok.

 

 

Da menjamo krv?

ONA: Da menjamo krv? Možda sve ovo prestane.! JA: Teško ni transfuzija ne pomaže. Ajooooj stiže od nje. Hahhahaahah uspela si da me nasmeješ! Uvek, naravno reče. Ti si čudo neko rekao sam. Zašto? Pitala je. Popela si se na spomenik kod tebe i vikala na sav glas da i univerzum je čuje. Miroslaveeeeeeeeee volim teeee. Čujes li! ONA: Kada? Čuti i slaži, hahahha ONA: Kada!? Zar nisam takav post postavio namerno da pročitaš. Šalim se. Da, videla sam. JA: Univerzume čuješ li! Napisao sam i obračam mu se. ONA: To sve radi taj Univerzum? JA: Koji je u tebi naravno. Mi smo njegov deo. ONA:Kakogod! JA: Kako god ,zažmuri i u mislima me poželi. Zatvori oči, udahni duboko, udahni me. ONA: O da, da. Uhhhh ovo je neverovatno, u meni si napisao sam joj. ONA: U meni si. Isto kucamo. Da u meni si uhhhh potvrdio sam. Duboki udah i izdah. ONA: Još ću i da svršim jbg ( dok se vozi autobusom). JA: Ti si u mom telu, to plus. Šta ću da ti radim! ONA: Ohhhh WOW. JA: To će tek biti kao nikada preeee. ONA:9% Joj upalio si me. Nemoguće!! (Misli na procenat napunjenosti baterije).
Upalio svojom energijom, ušao sam u tebe, ti u mene. Ništa ti drugo nisam radio. ONA: Ovo je nemoguće. Osećaš li? Daaaa sav sam u trncima, sve vri u meni. Teško dišem. Kako si ti u meni.! ONA: Počnem da pišem a stiže isto od tebe. Uhhh ovo je čudo, čudim se ja. ONA: Jeste, meni barem. Univezum.. JA uhhhh pa i meni nara -vno. Dišem na usta, stavio sam desnu ruku na grudi. Će da mrem. Uhhhhhh

 

 

Nas dvoje je unutra.

Nas dvoje mi je unutra. ONA: Če mrem  Uzmi me. JA: Uhhhhhhhhh uzeo sam te. ONA: Nije fer… Jeste uzmi me ti napisao sam joj. ONA: U meni si, osećam te u stomaku. Ušao si kao strela kroz mene. JA: Uhhhhh ne spuštaj me niže, koči.. ONA: Kočim. (da ne bi došli do vrhunca tako ona vozeći se autobusom a ja u krevetu.) 5% Želiiiiiiiiiim te. JA: Ovo je neverovatno, želim teeee. Gasii, nećeš ga moći pokrenuti. Ugasi ga i žmuri. Ja ću biti i dalje u tebi. ONA: Hoću, budi u meni. Isto pišemo JBT. Daaaa neverovatno dodao sam. Odoh… Bay, tu sam u tebi. Samo gasiš telefon. Ne možeš i mene i ovu energiju. Šta mi se ovo desilo, ne mogu da se oporavim. Pola je deset jos si u meni. J
(prekinuli smo vezu, dopisivanje. Ona je još putovala a mene je ovo sve još držalo narednih dva sata. Tako nešto se ne može opisati. Čak i dok ovo pišem posle pola godine od onda se tako osećam iako ona nije tu na vezi).

 

 

Miroslav Zuha

29.12.2018

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *