Објављено

Pravo lice jedne FB ljubavi / Psa dresiraš keksom a muškarca seksom

Sat, Nov 18th 2017, 11:04 am

 

Propustio sam njen poziv pa sam zvao natrag. Sada se ona ne javlja. Evo je. Vojim te napisao sam joj. ONA. Jeeeeee. JA. Yessss i pošaljem one zaljubljene kučiće.

ONA se ne javlja. Pozvao sam je i napisao 4:44. ONA. Ljubim J JA. Vojim i pozvao sam je. Ovaj moj ljubimac traži keks J ( Ja sam mu ga davao kada sam bio i veoma mu se dopao i uzimao ga je od mene.). Hihi nasmejao sam se. Kupao sa se. Ljubim. ONA. Izvodim ga, hoćeš sa nama. JA. Ček, ja zovem pa sam je pozvao čim sam bio slobodan.

Psa dresiraj keksom a muškarca sexom

 

Sat, Nov 18th 2017, 10:03 pm

 

Pozvala me je a ja sam napisao 22:22. 22:33. ONA. Uhh. JA. Uhhhh, tucam dušo. Ovaj tu sam. Svaki puta udahnem duboko kada te pogledam. Kada pomislim na tebe. Kako izgledaš sada, kako sijaš i zračiš. Kakav ti je glas, ton. ONA. Kakav je ton?. JA. Nežniji, umiljatiji, kao kod devojčice.. Onako sladak, srećan. ONA. Je li?

 

Sun, Nov 19th 2017, 8:31 am

Psa dresiraj keksom a muškarca sexom.

Pozvao sam je i napisao ljubim, vojim. Ona je mene pozvala pa ja nju. Prekidalo se u raznim slučajevima. Nekada i zbog telefoniskih poziva mene i nje a nekada i zbog interneta.  Poslala mi je sliku sa tekstom, post. Psa dresiraš keksom a muškarca seksom.!

 

Muškarca dresira sexom
Muškarca dresiraj sexom.

 

18.11.2018

Miroslav Zuha

Insert, deo iz knjige Pravo lice jedne FB ljubavi. Uskoro!!!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *