Објављено

Pravo lice jedne ljubavi / EKSKURZIJA

 

…..EKSKURZIJA

 

Thu, Oct 26th 2017 2:22

 

Ja ujutru putujem a ne spavam još napisala je. JA. Ima dve opcije, ne želiš, ne spava ti se ili želiš biti ovde. ONA. Verovatno. Postala sam zavisnik o telefonu. JA. Svi smo, poenta je ko je sa one druge strane. ONA. Da. JA. Uh. ONA. Šta uh? Bole me oči, kratko kucam. JA. Ne moraš jer ti mene možeš osetiti. Šta da radim sa tobom? Kaže: stavi me u stari sanduk. ONA. Osećam te.. Haha, sanduk. Opet osećam.. to je malo čudno. JA. Zašto bi bilo čudno? ONA. Znaš zašto! JA. U krvi sam ti, u mislima. Pod kožu se zavukao. ONA. Je li? JA. Naravno. ONA. To ne sme da se desi 🙂 JA. To ne možeš sprečiti i zašto ne bi smelo. ONA. To je slabost.

 

Fri, Oct 27th 2017, 6:01 pm

 

ONA. ?  JA. Kiss sa smajlijem. ONA. Naspavao se? JA. Ne. ONA. Ja nisam oka sklopila od juče ujutru od šest. JA. Hteo sam sada oko četiri, pet al me Aron sa lajanjem. Nisam od njega mogao. Šaljem ti svoju energiu, samo zatvori oči. ONA. Odoh pod tuš. Sama sam u sobi, jeeeee. JA. Uživaj. Nisi sama. Znam sa tobom sam. ONA.Hvala. Otišla je sa decom na exkurziju a ja sam znao da će ovo da se desi. Uvek sam znao. Ostaje sama i kada nema koga, tu sam. Bilo je kasnije još sličnih situacija. Kada je god bila sama u sobi i bez obaveza bio sam ponovo uz nju. Napisao sam jednu pesmu a druga je od drugog autora. Recitovao ih i obradio i poslao joj. Voleti tebe i Kada je žena prava. ONA. Lepe pesme. JA. Da, jer recitator im je dušu dao. ONA. To je tačno. Odosmo na večeru.

 

Fri, Oct 27th 2017, 9:15 pm

 

 

Još malo pa u krevet napisala je. JA. I tata bi sine 🙂 ONA. Ko ti brani? Meni su sva deca u krevetu. JA. Lepo, ne brani mi niko. Pošto me je jedna Ona držala budnog noćas, ranije ću na spavanje 🙂 ONA. I jaa. Za deset minuta sam u krevetu 🙂 Legla :). JA. Znam kako znaš brzo i lako da zaspiš a u ovom slučaju par sekundi. ONA. Ne spava mi se. Gledam TV. JA. Nemoguće?! ONA. Moguće. JA. A sećam se, dao sam ti mene danas. ONA. Stvarno? JA. Pa znaš valjda. ONA. Toliko puno? JA. Naravno. ONA. Hvala…. JA. Molim.. Energija i ljubav su čudo, dar. Ne ume i može to svako 🙂  ONA. A meni se stvarno ne spava. JA. Pa dao sam ti deo sebe. ONA. Kako da uzvratim? JA. Ko da, duplo mu se vrati! ONA. Da uzvratim, ne da vratim. JA. Tako je. ONA. Uhh. JA. Uhhh, vrim. ONA. I ja. JA. Otopićemo taj glečer 🙂 Otopit, istopit. ONA. Razumela. Misliš? JA. Ovo je ogromna neizmerljiva energija. ONA. Da, Osećam. JA. Samo se ušuškaj uz mene, molim te. Bar na trideset sekundi zaboravi da analiziraš, kompliciraš i sumnjaš u ljubav.. Ja ću ti u tih pola minuta dati trideset razloga da ostaneš uz mene i probuditi ti onaj osećaj, da se nikada nećeš zbog toga pokajati..

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *