Објављено

Pravo lice jedne ljubavi / Zvončica

Zvončica

Podne dušo moja, hvala ti. Zaglavio sam, budan do šest, još toplo, pun mesec a pisao sam knjigu, bio budan i na webu u devet i reko još malo da dospavam. Komirao se. ONA.Lepo, kvalitetno vreme. Ako si. JA. Idem kafu skuvati, pa se javim. Evo me. Sinoć sam otišao u šetnju  posle jedan, u dva se vratili, završio četiri pesme i krenuo sa knjigom. U šest legao i pun je mesec i to ima veza a toplota. ONA. A ja sam ranije zaspala, baš mi je prijalo. JA. Kada imaš klima uređaj. Ima kada to i mene stigne pa zaspim ranije. Ne puštam noću klimu da radi rekla je. JA. Ma najvažnije je slušati sebe i organizam. ONA. Da, mene vuče na kupanje ali čekam još malo. JA. I ja ću ići ranije, ono četiri, pet. Sutra se kvari vreme i bit će za 10 stepeni hladnije. Ja ću oko pola ćetiri rekla je. A u petak se vraća. ONA. Svakako smo u vodi svo vreme. Valja malo da rashladi.

 

Ja još nisam Arona puštao, u nedelju ono noću smo prošli samo. A do jezera idem samo sa njim nedeljom a mislio sam sinoć, bilo mu je prijatno.

ONA. Uživao bi on sigurno . Možda odemo noćas 😉 Vodi ga rekla je. Odoh nešto da završim. JA. Hajde, tu sam. Pijem kafu. Hvala ti.

 

Wed Jul 12th 2017, 10:17 pm

 

ONA. Hello JA. Hello, evo me. Šta radiš? Pita. Sedim u parku. ONA. Čuvena klupa 😉 JA. Slikao i poslao sliku klupe u parku. Nisam na istoj. Sve su iste ovde.Evo ima mesta. ONA. I treba promeniti ;))) Sedi, dobro došla rekao sam. U letu ;)) odgovorila je. Vizualizirat ću rekao sam. ONA. Kao zvonćica ;)) Može, ka Petra Panu u kratkoj beloj suknjici. ONA. Da hahahaa.

 

Pravo lice jedne ljubavi će se polako otkrivati. Ko šta i koga voli, ko je iskren a ko ne. Ko je kakva osoba i kakva je ovo ljubavna ili ne ljubavna priča. Ako ste gledali ili čitali 50 nijansi sive, ovde će biti i drugih boja. Naravno sexa i vodjenja ljubavi do samog detalja. Kako je budem pisao i obradjivao, povremeno ću vam otkrivati neke detalje, gde čete moći pratiti i naravno poželeti i radovati se završetku moga dela i da ugleda svetlost dana i da je nabavite u štampanom izdanju i budete ponosni vlasnik iste.

 

Miroslav Zuha

24.09.2018

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *