Објављено

Nova knjiga „Pravo lice jedne FB ljubavi“

„PRAVO LICE JEDNE FB LJUBAVI“

 

Ovo je naslov moje nove knjige koju sam počeo da pišem, polovinom jula meseca. Nisam bio siguran koja će knjiga biti druga, nova i o čemu kao tema a da već ne postoji ili nije napisana. Prošle godine i jeseni sam često spominjao da ta naša veza, veza dve osobe, upoznavanje, dešavanje, na koji naćin i da ta ljubav ne sme biti zaboravljena. Pazite na svoje misli jer kakve su vam misli takav vam je život i onda vam se to i ostvaruje. Kockice se same slože i sve ima svoje razloge, vreme i mesto. Sve što se dešavalo i dobro i loše je imalo svoju svrhu jer da nije nebi ni bio sada ove knjige ni ovog naslova.

 

Ovo nije samo ljubavna priča, odnos dve osobe nego ono što sam ja i ko sam ja. Ovde će se nalaziti ono što sam govorio pre godinu, dve, juče, danas ili što ću govoriti sutra kada nekoga upoznam. JA sam ja ovde a ONA. nema imena ali naravno da postoji. U ovoj priči nije baš sve u minut ali postoji vreme ko je kada šta rekao, napisao i mislio. Tu je naša prepiska ovog modernog doba i Facebook Messengera. Pričam često o životu, dnevnim dešavanjima. Ima detalja i dobrih postova. O knjigama, edukaciji, preporuka šta je potrebno čitati, gde šta pretražiti, motivaciji.

 

Pravo lice jedne ljubavi će se polako otkrivati. Ko šta i koga voli, ko je iskren a ko ne. Ko je kakva osoba i kakva je ovo ljubavna ili ne ljubavna priča. Ako ste gledali ili čitali 50 nijansi sive, ovde će biti i drugih boja. Naravno sexa i vodjenja ljubavi do samog detalja. Kako je budem pisao i obradjivao, povremeno ću vam otkrivati neke detalje, gde čete moći pratiti i naravno poželeti i radovati se završetku moga dela i da ugleda svetlost dana i da je nabavite u štampanom izdanju i budete ponosni vlasnik iste.

 

Miroslav Zuha

 

12.08.2018

Početak i prvi deo pod nazivom Ventilator i kratka dešavanja možete ispratiti kada kliknete u ovom tekstu  na reč Ventilator ili sliku.   

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *